ΒΟΜΒΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟ ΣΚΑΝ! Πλήρης επιβεβαίωση των πρόσφατων αποκαλύψεων του Μ. Ιγνατίου

ΣΠΑΕΙ
0
  Ο Πρώην Εκπρόσωπος της Ελλάδα στον ΔΝΤ Παναγιώτης Ρουμελιώτης, επιβεβαιώνει απόλυτα τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Δημοσιογράφου Μιχάλη Ιγνατίου από τις ΗΠΑ, για εγκληματική άρνηση του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου να αναδιαρθρωθεί/κουρευτεί το Ελληνικό Χρέος όπως ζητούσε το ίδιο το ΔΝΤ και προσωπικά ο Στρο Σκαν!
  Η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία αποκαλύπτει σήμερα την κατάθεση Ρουμελιώτη στον Εισαγγελέα Πεπόνη τον καλοκαίρι του 2012, όπου ο άνθρωπος-γέφυρα της Αθήνας με το Διεθνές Νομισματικό επιβεβαιώνει ότι ο Γιωργάκης υπήρξε ο απόλυτος εθνικός καταστροφέας, καθώς (όχι μόνο έβαλε αναίτια την Ελλάδα στο ΔΝΤ ως γνωστόν με πλασματικά ελλείμματα) αρνήθηκε το πλέον βασικό και ζωτικό, δηλαδή την Αναδιάρθρωση του Ελληνικού Χρέους που πρότεινε τότε το ΔΝΤ, πριν καν μπούμε στο Μνημόνιο και τα Μέτρα, ως βασικό τρόπον τινά προαπαιτούμενο για να υπάρξει λύση και όχι αδιέξοδον και ναυάγιο στο σχεδιαζόμενο Πρόγραμμα της Ελλάδας!

   ΚΑΤΑΘΕΣΗ Π. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ: 
   «Ο Ντομινίκ Στρος- Καν με κάλεσε |στο γραφείο του, στις |13-5-2010 και στις 28-6-2010, για να συζητήσουμε το θέμα της ελάφρυνσης του χρέους και της αποπληρωμής του. Από την αρχή μού ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει το συντομότερο δυνατό να επιδιωχθεί αναδιάρθρωση του χρέους, μου επεσήμανε όμως ότι αυτό θα πρέπει να το ζητήσει η ίδια η κυβέρνηση». 
   «Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον πρώην πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου για τους υψηλούς κινδύνους του προγράμματος και την πιθανή αποτυχία του και σε μία συνάντηση που είχα μαζί του στην Ουάσιγκτον στις 21-9-2010. Όμως ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου συνέχιζε με δηλώσεις του να αποκλείει το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης».
  «Στις ανησυχίες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εμπειρογνώμονες μας πληροφόρησαν ότι η αναδιάρθρωση του χρέους αποκλείστηκε από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές»!

       ΤΟ ΝΕΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟ ΧΡΕΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η Ελλάδα ενώ μπορούσε να προχωρήσει με το μισό ή τα 2/3 του βάρους-Χρέους, όχι μόνο προχώρησε παράλογα με όλο το Χρέος στην πλάτη, αλλά φορτώθηκε και ΝΕΟ, κάνοντας εκ των προτέρων αποτυχημένο και αυτοκαταστροφικό το Πρόγραμμα και τα Μέτρα ΔΝΤ! Οδηγώντας σε αληθινή Εθνική Καταστροφή! 
   Δηλαδή η Ελλάδα φορτώθηκε με νέο τεράστιο χρέος καθώς δανείστηκε 110 δισ. , ενώ με το κούρεμα θα δανειζόταν πολύ λιγότερα και θα είχε και αποτέλεσμα, επειδή σε κάθε Προϋπολογισμό υπάρχουν πλέον τεράστια κονδύλια για αποπληρωμή του πρόσθετου χρέους σε ΔΝΤ-ΤΡΟΪΚΑ! Και για να μαζευτούν αυτά τα κονδύλια, γίνονται περικοπές και παράλογη φορολογία!

       Ο ΝΤΟΜΙΝΙΚ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
   Δεύτερον, ο Ντομινίκ Στρο Σκαν, που ετοιμαζόταν να συναντήσει τη Μέρκελ για την Αναδιάρθρωση του Ελληνικού Χρέους έστω και κατόπιν εορτής, έπεσε ξαφνικά στα δίχτυα της στημένης υπόθεσης "Καμαριέρα" και οι ΗΠΑ τον κατέβασαν κυριολεκτικά από το αεροπλάνο, φορώντας του χειροπέδες και υποχρεώνοντάς τον έτσι σε διαπόμπευση και παραίτηση από το ΔΝΤ...
    Ο Στρο Σκαν απότελεί τον πλέον βασικό μάρτυρα κατηγορίας του Γιωργάκη, αλλά ο Γιωργάκης αποτελεί το αγαπημένο παιδί των Αμερικάνων, τόσο που ενώ  έπρεπε για την αποτυχία του και την καταστροφή της Ελλάδας να τον πετάξουνε σηκωτό από τα αμφιθέατρα, αντιθέτως τον έκαναν υψηλά αμοιβόμενο Καθηγητή ...Πανεπιστημίου...
    Και το χειρότερο όλων είναι ο Στρο Σκαν, δεν έχει κλιθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, ούτε καν από την Ελληνική Βουλή, να αναφέρει το τι έγινε τότε, και τι έκαναν οι Γιωργάκηδες κατά της καημένης Ελλάδας...
   Δείτε περισσότερα εδώ http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=411733 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)