ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΖΩΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΑΧΥΤΑΤΑ Η ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

ΣΠΑΕΙ
0
 Ενώθηκαν όπως αναμενόταν ιστορικά στελέχη της λαϊκής και πατριωτικής Κεντροδεξιάς και της Καραμανλικής πτέρυγας, όπως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Βύρων Πολύδωρας, ο Χρήστος Ζώης, ο Νίκος Νικολόπουλος, όπως ανακοίνωσαν χθες Μ. Δευτέρα σε κοινή συνέντευξη τους.
  Η "ΕΝΩΣΗ για την Πατρίδα και τον Λαό"
προχωρά πλέον ταχέως στην ανασύσταση της διαλυμένης Κεντροδεξιάς από τις τέφρες της, καθώς προβεβλημένοι και με ευρεία λαϊκή απήχηση Βουλευτές, έχουν πει ΟΧΙ άλλος νωρίτερα, άλλος αργότερα, στη νόθευση της λαϊκής βούλησης και την εξόντωση του λαού, των αξιών, των παραδόσεων, την Πίστης του και της οικονομικής, επαγγελματικής και οικογενειακής του υπόστασης!
  Έπειτα από την Ένωση αυτή στην πράξη, οι 4 άνδρες θα κατέβουν Ενωμένοι στις Ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, προσφέροντας διέξοδο σε χιλιάδες αναποφάσιστους και δυσαρεστημένους όλου του φάσματος.
  Τέλος, στο βάθος της ανασύστασης της Κεντροδεξιάς, μέρος της οποίας είναι και ο Καμμένος, υπάρχει ένα όνομα:
   Κώστας Καραμανλής!
  Τον οποίο θα ζητήσουν να επιστρέψει είτε σαν Πρωθυπουργός, είτε σαν Πρόεδρος Δημοκρατίας.
   Από την άλλη όμως χρειάζονται και νέα πρόσωπα, που να εμπνεύσουν τους νέους ψηφοφόρους και να προσφέρουν όραμα, διέξοδο και προοπτικές σε "Πατρίδα και Λαό".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου (0)